mandag 21. september 2009

50- års bryllupskort til svigers


Kort jeg laget til svigerforeldrene mine sin 50- års bryllupsdag.

søndag 6. september 2009

Oppussing av tvstua



Da vi flyttet inn var det en salig blanding av malt og umalte lister og vinduer. Veggene hadde en mørkere farge. Rommet var OK, men ikke helt slik vi ville ha det. Nå har vi malt det lysere og fått oss en dataløsnig. Vi hadde fra før satt inn prosjektor og 106 tommers rammelerret.



Noen som kjenner seg igjen????? Utsikten fra hytta på Ibestad...

August...

Silje og jeg lekte oss med en sommerfugl (nei ikke ekte), den satte seg på nesen hennes.......... Tenk vi har en 14 åring i hus. Tiden går fort gitt.... nå skal hun begynne på konfirmasjonsskole...

Live er nå 14 uker gammel. Hun har oppdaget at hun har egene fingre og begynt å gripe etter det som er i nærheten. Hun sover fra i åttetiden på kvelden til syv tiden på morgenen, får mat og sover videre til ni-ti. Hun "snakker " og har begynt å flire. Hun er min lille Snuppsi!!!

Jeg har aldri likt høsten. Sommeren forsvinner med varmen og sola. Da lurer jeg på om det er mulig å lure familien sørover.........tror ikke det......Enda godt jeg og Marianne skal til Oslo på jentetur 18-20. september. Vi gleder oss. Live er allerede en bereist liten dame, hun skal selvsagt være med.


Ellers så har august gått med til vedhugging og opppussing av tvstua. Bilder kommer.