lørdag 31. januar 2009

Kattungene 6 uker


Et bilde av kattungene 6 uker gamle. Vet ikke enda hvem av dem vi får kjøpe... Utrolig søte!!!

tirsdag 27. januar 2009

Katta vår er gatas skrekk....


Neida!!! En av disse søte små venter på å bli gammel nok til å flytte fra Tromsø til Harstad. De er snart 6 uker gamle. Unga (og mor) er helfrelst og gleder seg til at en Hellig Birma flytter inn.... Medio Mars skal jeg og Skjalg reise oppover og hente en av dem......

fredag 16. januar 2009

PÅ NETT!!!



Etter flere datacrash er jeg endelig på nett igjen. Julen gikk uten at det ble tatt et eneste bilde (laddekabelen til speilreflekskameraet forsvant i september.....) Så oppdatering kommer i tekst:

X- Familieforøkelse kommer i mai. Da blir vi foreldre til ei lita tulle.
X- Etter innblanding fra min bror forsvant den ikke fungerende åpne peisen ut verandadøra. Det tok mange timer å knuse den. Og jeg kan endelig fyre opp på skikkelig vis også oppe.
X- Jula ble feiret hos oss selv i Harstad, nyttåret feiret vi med blandt annet kanefart kjøring på Ibestad. Noe ungene liker veldig godt.
X- Luna (katta) ble syk og måtte avlives. Hele familien var veldig lei seg, men vi var bestemt på at ny katt kommer det til å bli. Etter mye leiting og søk ble en hellig Birma bestilt, og den kommer i hus medio mars............
X- Legger ut noen bilder fra august i mangel på noe bedre.......